Udskiftning af olietank | Trekantens oliefyrservice

Udskiftning af olietank

Kort beskrivelse

Udskiftning af olietank

Er din olietank for gammel, betyder det at du ikke er forsikringsdækket og et oliespild eller lækage i olietanken kan derfor få alvorlige og meget dyre konsekvenser.

Hvis din olietank ikke lever op til Tankbekendtgørelsen, dækker den lovpligtige olietanksforsikring ikke, og så er det dig, der betaler omkostningerne ved et eventuelt olieudslip
Du kan finde fabrikationsåret på din olietank på en metalplade, der er monteret på tanke.
Du kan også finde oplysningerne på tankattesten, hvis du ikke selv har tankattesten, kan du kontakte kommunens tekniske forvaltning, som muligvis har den liggende.

Er du i tvivl om alderen på din tank, bør du bestille tid til et serviceeftersyn - husk det er dit ansvar, at din tank lever op til de gældende regler.

Læs mere om Tankbekendtgørelsen på dette link:

http://mst.dk/virksomhed-myndighed/jord/miljoeregler-for-olietanke/villa...

 

Kontakt os

Trekantens Oliefyrservice ApS

Trekantens Varme- og Teltudlejning

Trekantens Oliefyrservice

Trekantens Oliefyrservice startede i 1977 og bliver i dag drevet af 2. generation. Vi er centralt beliggende - lige midt i trekantsområdet - og kan således levere og servicere hurtigt overalt i Danmark. Med mere en 35 års erfaring tilbyder vi vores kunder, en optimal løsning og rådgivning indefor alle vores områder.

Trekantens Varme- og Teltudlejning

Trekantens Varme- og Teltudlejning tilbyder udlejning af telte i alle størrelser - fra 3 til 60 meter i bredden og op til den ønskede længde, hvilket betyder, at teltene kan sammensættes frit efter ønske. Teltene kan opvarmes eller afkøles, helt afhængigt af. hvornår på året jeres arrangement afholdes.