Pagodetelte | Trekantens oliefyrservice

Pagodetelte

Kort beskrivelse

Udlejning af Pagodetelte

Pagodeteltene er smukke med sit elegante udseende. De er særdeles velegnet til den eksklusive fest eller event. De er behagelige at opholde sig i, idet de har den øgede taghøjde, som giver en dejlig rumfornemmelse.

Pagodeteltene kan leveres i mange forskellige størrelser 5 x 5, 10 x 10 og 15 x 15 meter og med en sidehøjde på 3 meter. Teltene kan kobles sammen i forskellige bredder og længder.  

Vores pagodetelte kan lejes med eller uden gulv, ligeledes kan teltene afkøles eller opvarmes, helt afhængig af, hvornår på året jeres arrangement skal afholdes.

Pagodeteltene kan lejes med:

  • Side- og tagdug: Hvid, lystæt eller transparent
  • Faste vinduer og døre
  • Kassette gulv eller almindelig trægulv

 

 

 

Kontakt os

Trekantens Oliefyrservice ApS

Trekantens Varme- og Teltudlejning

Trekantens Oliefyrservice

Trekantens Oliefyrservice startede i 1977 og bliver i dag drevet af 2. generation. Vi er centralt beliggende - lige midt i trekantsområdet - og kan således levere og servicere hurtigt overalt i Danmark. Med mere en 35 års erfaring tilbyder vi vores kunder, en optimal løsning og rådgivning indefor alle vores områder.

Trekantens Varme- og Teltudlejning

Trekantens Varme- og Teltudlejning tilbyder udlejning af telte i alle størrelser - fra 3 til 60 meter i bredden og op til den ønskede længde, hvilket betyder, at teltene kan sammensættes frit efter ønske. Teltene kan opvarmes eller afkøles, helt afhængigt af. hvornår på året jeres arrangement afholdes.